Voortgang Elshof Zuid fase 2B

28 februari '20

De verkoop van Elshof Zuid fase 2B is in september 2019 gestart. Inmiddels is 90% verkocht en gaat binnenkort de bouw starten. Heb jij nog geen woning of kavel kunnen bemachtigen? De volgende fase wordt al voorbereid. Lees meer in dit bericht.

image alt

Elshof Zuid is populair

De wijk Elshof Zuid begint al echt te leven in Anna Paulowna. De voorgaande fases zijn allemaal uitverkocht en in aanbouw of al opgeleverd. De bewoners die al ingetrokken zijn in hun woning, zien de wijk steeds verder ontwikkelen. In fase 2B is inmiddels al zo'n 90% verkocht en ook de laatste bouwnummers zijn op dit moment onder optie. Het toont maar aan, Elshof Zuid is populair!

Ben jij nog op zoek naar een woning?

Is het jou nog niet gelukt om een woning of kavel te kopen in Elshof Zuid en ben je nog wel op zoek? De voorbereidingen voor fase 3A zijn opgestart. In deze fase komen 30 nieuwbouwwoningen en 2 vrije kavels. Het ontwerp en de sfeer zullen grote gelijkenissen vertonen met de voorgaande fases. Abonneer je op de nieuwsbrief om ook van deze fase op de hoogte te blijven. Dat doe je door je NAW-gegevens achter te laten bij jouw favoriete (woning)type op de woningenpagina.

Naar de woningen
Vragen? Neem contact op
Meer weten over fase 3A? Naar het nieuwsbericht