Planning nieuwbouw Elshof Zuid

De nieuwste woonbuurt van Anna Paulowna, Elshof Zuid, wordt gerealiseerd in 4 verschillende fases. Bekijk hieronder de volledige planning.

Status verkoop en bouw

Fases 1A, 1B, 1C, 2A, 2B, 3A en 3B van Elshof Zuid zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. De bouw van de woningen in 4 (de eilanden) is inmiddels gestart. Hieronder zie je de planning per fase.

Planning Elshof Zuid fase 5

In Elshof Zuid fase 5, het nieuwbouwplan in Anna Paulowna, realiseren we 61 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in 2 fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Elshof Zuid fase 5A en fase 5B.

Verkoop fase 5a in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van fase 5A met circa de helft van het totaal van 61 woningen in Elshof Zuid. Naar verwachting start de verkoop in het 2e kwartaal van 2024. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Elshof Zuid. De woningtypen staan nu online en het is mogelijk om je in te inschrijven als belangstellende.

Meer over fase 5A

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website. Alle nieuwe informatie, zoals de plattegronden en de (concept)impressies, vind je terug op de pagina Woningen. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor het Nieuws in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Elshof Zuid, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. Kun je niet wachten om Elshof Zuid fase 5 te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

  • Circa 2 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Neem contact met ons op Vragen?
In welk huis wil jij wonen? Woningen in Elshof Zuid