Fase 3A nu in voorbereiding

14 januari '20

Inmiddels is 85% verkocht in de vorige fase van Elshof Zuid in Anna Paulowna. Daarom hebben we de voorbereidingen opgestart voor de volgende fase. Dit is fase 3A met 30 nieuwbouwwoningen en 2 vrije kavels. In dit nieuwsbericht vertellen wij je daar meer over.

image alt

Divers aanbod

Het aanbod in Elshof Zuid fase 3A is zeer divers. Er komen 17 tussen- en hoekwoningen, 10 2 onder 1 kapwoningen, 2 semi-bungalows, 1 vrijstaande woning en 2 vrije kavels. De architectonische stijl ligt dicht tegen dat van fase 1C aan: landelijke uitstraling, houten materialen en warme kleuren. 

Duurzaamheid
Uiteraard worden deze woningen ook weer gasloos opgeleverd. De luchtwarmtepomp zorgt voor de verwarming in de woning middels vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Daarnaast zijn deze woningen nóg energiezuiniger dan in de voorgaande fases, namelijk met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,26.

Wil je meer weten over een specifiek woningtype of over de kavels? Ga dan naar het (woning)aanbod.

Naar het aanbod

Planning

De komende periode worden de plannen verder uitgewerkt en zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de Artist Impressions, plattegronden, prijzen en verkoopinformatie. Naar verwachting start de verkoop in het 2e kwartaal 2020. Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete (woning)type en we houden je automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.

Beschikbaarheid fase 2B

Wil je niet wachten tot fase 3A in verkoop gaat? Op dit moment zijn de laatste woningen en kavels in fase 2B in de verkoop. Bekijk het aanbod en zie de actuele beschikbaarheid. Neem contact met ons op bij interesse.

Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Meer weten over fase 3A? Bekijk het aanbod