Verkoop Elshof Zuid fase 5A gestart

30 mei '24

Het is zover: de verkoop van de woningen in Elshof Zuid fase 5A is gestart! Dit is jouw kans om te wonen in een gloednieuwe woning in deze populaire woonwijk. Je kunt nu online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account. Woon jij straks in Elshof Zuid?

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de verkooptekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kan maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Let op: per toekomstig huishouden is er één inschrijving toegestaan. 

Bekijk de woningen

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan nu snel aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot donderdag 6 juni 10.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er gekeken naar de financiële check en indien er meerdere kandidaten een check hebben geüpload, wordt er gekeken naar de aanmeldduur.

Mijn Eigen Huis

Controleer de voorwaarden

Ben je geïnteresseerd in bouwnummer 60, 61 of 62 van het woningtype Compact? Zorg er dan voor dat je je goed inleest over de speciale toewijzingsvoorwaarden bij deze woningen. Hier geldt onder andere dat je een inkomensverklaring dient te tonen. Lees alle voorwaarden in het nieuwsbericht.

Lees verder
image alt

Diverse woningtypes

In een woning met tuin aan het water, met uitzicht op de groenstrook of toch in het zonnetje op het zuidwesten. In de kindvriendelijke wijk Elshof Zuid komen 28 nieuwbouwwoningen in fase 5A. Van rijwoningen (Compact) en 2 onder 1 kapwoningen tot riante vrijstaande woningen. Waar wil jij wonen?

Op de pagina woningen vind je alle informatie over deze fase. Ga naar jouw favoriete bouwnummer, voeg deze toe aan je voorkeuren en vul je gegevens aan. Zo kan jij in aanmerking komen voor een van deze woningen. Woon jij straks in Elshof Zuid?

Naar de woningen
image alt

Financiële check

Zoals gezegd hebben kandidaten met een financiële check voorrang op kandidaten die geen check hebben ingeleverd als zij hetzelfde bouwnummer als voorkeur hebben. Met een financiële check toon je via je financieel adviseur of hypotheekverstrekker aan dat jij weet wat je kan lenen. Je kunt de financiële check uploaden in je account nadat je je voorkeuren hebt doorgegeven.

Meer lezen over of hulp nodig bij de financiële check?

Naar het artikel
Nu inschrijven? Naar de woningen
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen