Tussenwoning Compact toegelicht

29 mei '24

Een bereikbare nieuwbouwwoning is voor sommige mensen slechts een droom. Maar in Elshof Zuid kan die droom werkelijkheid worden! De tussenwoningen Compact zijn te koop voor €340.000 v.o.n.. Daarbij is het goed om te weten dat er enkele toewijzingsvoorwaarden zijn. 

image alt

Tussenwoning Compact

De bouwnummers 60 t/m 62 van het type tussenwoning Compact zijn €340.000. Daarmee zijn ze voor een grote doelgroep bereikbaar. Om ervoor te zorgen dat dat de doelgroep waarvoor deze woningen bedoeld zijn ook echt de mogelijkheid krijgen om in aanmerking te komen zijn er speciale toewijzingsvoorwaarden. Daarbij zijn de volgende zaken van belang:

  • Kandidaten dienen op voorhand een inkomensverklaring 2023 te hebben voordat ze een optie krijgen.
  • De toewijzing is dan ook onder voorbehoud dat de inkomensverklaring door de makelaar is gecheckt. 
  • De makelaar neemt contact op bij toewijzing en binnen 24 uur dient de kandidaat het formulier inkomensverklaring toe te sturen.
  • Er geldt een maximaal (gezamenlijk) inkomen van het toekomstige huishouden van €70.000

Via onderstaande button lees je meer over hoe je aan een inkomensverklaring komt.

Inkomensverklaring
image alt

NHG en A++++

De tussenwoningen Compact komen in aanmerking voor NHG. Dit geeft je als koper meer zekerheid en bovendien krijg je korting op de hypotheekrente. Daarnaast hebben de woningen een zeer duurzaam energielabel A++++ waarmee je tot €40.000 extra kunt lenen. 

Bij jouw financieel adviseur kun je je laten informeren over jouw persoonlijke financiële situatie. Wist je trouwens dat je met financiële check voorrang krijgt bij de toewijzing op kandidaten die geen check hebben geüpload voor hetzelfde bouwnummer? De financiële check kan je uploaden tijdens de inschrijfperiode.

Meer weten over de financiële check?

Bekijk het hier
Meer lezen? Nieuws
Meer weten? Bekijk tussenwoning Compact