Woningen en kavels 'de eilanden' nu in verkoop

3 november '21

In Elshof Zuid is de verkoop gestart van 27 nieuwbouwwoningen en 2 bouwkavels in fase 4 'de eilanden'! Heb jij interesse in een woning op een (schier)eiland in Anna Paulowna? Dan kun je nú je voorkeur(en) doorgeven via Mijn Eigen Huis. Lees snel verder.

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de tekeningen, afwerking, koperskeuzen, kavelpaspoort (indien van toepassing) en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kan maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Let op: per toekomstig huishouden is er één inschrijving toegestaan.

Woningaanbod

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan nu snel aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot donderdag 11 november 2021 tot 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Mijn Eigen Huis
image alt

De woningen en kavels van de eilanden

De eilanden is fase 4 en tevens laatste fase van Elshof Zuid in Anna Paulowna. De woningen en kavels zijn verdeeld over 2 (schier)eilanden en liggen allemaal met de tuin aan het water. Beide eilanden zijn te bereiken door een enkele toegangsweg. Hierdoor zal er alleen bestemmingsverkeer zijn, wat zorgt voor een veilige en kindvriendelijke straat. In deze fase zijn er diverse woningtypes beschikbaar. Van rijwoningen tot vrijstaande woningen en van semi-bungalows tot bouwkavels.

Heb je interesse in een van de woningen of kavels van de eilanden? Op de pagina woningen zie je alle beschikbare woningen, kavels en de benodigde verkoopdocumentatie. Bekijk en vergelijk de bouwnummers en schrijf je in voor jouw droomwoning of -kavel!

Let op: voor de rij- en hoekwoningen en de semi-bungalows geldt een zelfbewoningsplicht.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Configureer jouw droomwoning

Met de woningconfigurator van Elshof Zuid zoek en vind je gemakkelijk de woning die voldoet aan jouw voorkeuren. Zo filter je op basis van jouw wensen en zie je welke woningen daarvoor in aanmerking komen. Je ziet direct de belangrijkste informatie van de bouwnummers, zoals de prijs, woonoppervlakte en aantal kamers. Klik vervolgens door op 'bekijk deze woning in 3D' om jouw woning naar wens aan te passen. Selecteer en bekijk de grootste meerwerkopties en zie wat voor effect het heeft op de woning.

Naar de woningconfigurator

Toewijzing woningen en kavels

Indien er meerdere kandidaten voor een bouwnummer zijn wordt er geloot door de notaris. Vervolgens wordt er zoveel als mogelijk toegewezen op 1e voorkeur. Als je in eerste instantie geen bouwnummer krijgt toegewezen ben je reservekandidaat voor jouw voorkeuren. Op 16 november 2021 is de uitslag bekend en terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Woning kopen? Lees hier hoe het werkt
Interesse in een woning of kavel? Bekijk het woningaanbod