Elshof Zuid - de eilanden in 3D

Om je een goed en gedetailleerd beeld te geven van de woningen in Elshof Zuid - de eilanden hebben we een speciale 3D woningconfigurator ontwikkeld. Hiermee kun je een kijkje nemen in de wijk en de woningen die hier worden gebouwd. Open de configurator, klik en draai in 3D door de hele wijk. Maak gebruik van de filters en de zonnestudie om jouw favoriete woning te vinden. Klik vervolgens op deze woning en op 'Bekijk woning in 3D' om deze woning van binnen en buiten te bekijken. Heb je nog wensen? Bekijk het tabblad opties voor eventueel een uitbouw of dakkapel. Zo maak je jouw droomwoning helemaal af.

Tip: Bekijk de configurator op een desktop in een van de volgende browsers voor het beste resultaat: Chrome, Firefox of Safari.

Belangrijk om te weten

Het model is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van de gegevens zoals deze tijdens het uitbrengen van deze configurator bekend waren. Technisch noodzakelijk controles of wijzigingen kunnen er echter toe leiden dat een en ander aangepast moet worden. Aan de configurator kunnen derhalve geen rechten ontleend worden. Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen, juridische situatietekening en technische omschrijving.

Meer weten over Elshof Zuid? Bekijk het laatste nieuws
Meer weten over de actuele beschikbaarheid? Bekijk de woningen