Vrijblijvend financieel gesprek bij Elshof Zuid

8 november '21

De verkoop van Elshof Zuid - de eilanden is gestart en veel geïnteresseerden hebben al hun voorkeuren doorgegeven. Bij de keuze voor een woning of kavel vergelijk je de diverse types, kenmerken en prijzen. Daarbij is het van belang om inzicht te hebben in je financiële mogelijkheden. Rabobank Kop van Noord-Holland helpt kandidaten met een vrijblijvend en gratis financieel advies, zodra ze een bouwnummer hebben toegewezen gekregen. In dit artikel maak je kennis met de financieel adviseurs.

Financieel adviseurs

Als je je inschrijft voor een woning of kavel in Elshof Zuid - de eilanden kan je aangeven of je interesse hebt in een vrijblijvend oriëntatiegesprek met de Rabobank. Zodra je een woning of kavel krijgt toegewezen neemt een van de financieel adviseurs van de Rabobank contact met je op. Hieronder zie je de adviseurs die voor je klaar staan, van links naar rechts: Conny van Haaster, Heleen van Kempen-Otte, Annemieke de Koning-Houthuijzen en Nicole Kraakman.

Financieel adviseurs Rabobank

Wat kan ik lenen?

Wil je nu alvast globaal weten wat je kan lenen? In samenwerking met de Rabobank hebben we de Hypotheek-berekentool ontwikkeld. Je krijgt dan eenvoudig inzicht in je maximale hypotheek en maandlasten. Via onderstaande button ga je naar de tool.

Wat kan ik lenen?
Ben jij nog op zoek? Naar de woningconfigurator
Heb jij je al ingeschreven? Naar de woningen