Woningconfigurator de eilanden online

29 oktober '21

De impressies spreken je aan, je hebt de kenmerken met elkaar vergeleken en je weet welke woningen er binnen je budget passen. Maar als je een woning wilt kopen, wil je natuurlijk écht alles weten. Dus ook wanneer je in de lente de zon in je tuin hebt. Of hoe je de woning naar smaak kunt aanpassen door bijvoorbeeld te kiezen voor een uitbouw of dakkapel. Dit alles kan je nu zelf gemakkelijk bekijken met de nieuwe woningconfigurator. Droom weg bij de mogelijkheden!

image alt

Het zonnetje in huis

Op de situatiekaart heb je natuurlijk al de Noord-pijl kunnen zien en zo de zonligging kunnen bekijken van jouw favoriete woningen of kavels. Met de zonnestudie van de woningconfigurator krijg je nu een beter beeld hoe de zonnestand is gedurende een bepaalde dag in het jaar. Klik in de configurator rechts onder op een dag naar voorkeur en klik op play. Je ziet dan hoe lang je de zon hebt in je tuin en in je huis.

Als je een individuele woning aanklikt zie je de het overzicht van de belangrijkste kenmerken en de plattegronden. Klik je op "bekijk woning in 3D" dan ga verder om de woning te bekijken en te configureren. Filter op een bepaalde verdieping of klik jouw gewenste opties aan. Ga je voor een uitbouw, erker of aangepaste zolderindeling? Zo kan je jouw woning helemaal naar wens afmaken, dankzij de grootste opties.

Tip: Bekijk de configurator op een desktop en in een van de volgende browsers voor het beste resultaat: Chrome, Firefox of Safari.

Naar configurator

Verkoopdocumenten

De belangrijkste informatie, zoals plattegronden, prijzen, kenmerken en de grootste opties staan dus nu al online. Na het weekend zijn alle verkoopdocumenten beschikbaar in jouw Mijn Eigen Huis. Zo kan jij een goede keuze maken voor welke woning(en) of kavel(s) jij je voorkeur wilt doorgeven als de verkoop start op 3 november 2021. 

Heb je al een keuze gemaakt? Bekijk de woningen
Nog geen account? Naar Mijn Eigen Huis