Vrijstaande woning fase 3B

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Met de fraaie ligging op de hoek met uitzicht over de groenstrook is deze vrijstaande villa – met aangebouwde garage/berging - een echte eyecatcher! Wat is het simpelweg een schitterende woning. Modern, ruim, licht en enorm comfortabel plus ook nog eens een royale tuin rondom. Ook fijn; nooit meer zoeken naar een parkeerplek want jullie kunnen voor het huis 2 auto's kwijt.

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning fase 3B

ca. 138 m2
4 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
Zuid, West
image alt

Duurzaam wonen

De woningen in Elshof Zuid zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming (gedeeltelijk) en worden verwarmd door een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst! Dankzij (onder andere) goede isolatie en de laatste technieken hebben deze woningen een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van slechts 0,26!


image alt

Groen en ruim opgezet

De wijk is ruim opgezet en er is veel openbaar groen. Een groot voordeel van de woningen in fase 3B zijn de diepe achtertuinen. Hier kun je lekker genieten van het buitenleven. Tevens beschikt bijna iedere woning – m.u.v. de tussenwoningen - over een aangebouwde garage/berging. Hier kun je 1 auto in kwijt plus je hebt ook nog eens 2 eigen parkeerplaatsen naast het huis. Ook zijn er voldoende openbare parkeerplekken.