Tussenwoningen fase 3B

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De 6 rijwoningen hebben een aansprekende architectuur en bieden voldoende ruimte voor elk huishouden. Van binnen zo goed als identiek, maar van buiten zijn het nét die verschillende details in de kap en gevel die de buurt zo gevarieerd maken. 2 rijwoningen hebben een dwarskap, de andere 4 rijwoningen hebben een langskap met een luifel boven de voordeur. Welke woning is jouw favoriet?

In aanbouw / bewoond

Tussenwoningen fase 3B

ca. 110 - 120 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
dorpsleven
image alt

Duurzaam wonen

De woningen in Elshof Zuid zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming (gedeeltelijk) en worden verwarmd door een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst! Dankzij (onder andere) goede isolatie en de laatste technieken hebben deze woningen een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van slechts 0,26! 

image alt

Groen en ruim opgezet

De wijk is ruim opgezet en er is veel openbaar groen. Een groot voordeel van de woningen in fase 3B zijn de diepe achtertuinen. Hier kun je lekker genieten van het buitenleven. Ook zijn er voldoende openbare parkeerplekken.