De eilanden binnenkort in verkoop!

26 oktober '21

Droom jij van een woning op een eiland? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op 3 november start de verkoop van de 27 woningen en 2 bouwkavels in Elshof Zuid - de eilanden in Anna Paulowna. In dit bericht lees je meer over de verkoop- en inschrijfprocedure. Daarnaast zijn de definitieve prijzen beschikbaar en al gepubliceerd op de website. Ga jij je inschrijven?

3 november 2021

Online inschrijfperiode

Op woensdag 3 november 2021 start om 10.00 uur de online inschrijving voor de woningen en kavels in de laatste fase van Elshof Zuid: de eilanden. Vanaf dat moment kan jij je voorkeuren doorgeven in je Mijn Eigen Huis account.

image alt

Prijzen online

Heb jij je droomwoning of -kavel gevonden in Elshof Zuid - de eilanden? Dan wil je natuurlijk ook weten wat deze kost en of dit binnen je budget valt. De definitieve prijzen per woning of kavel zijn nu beschikbaar en staan op de pagina woningen. Voeg jouw favoriete woning of kavel alvast toe aan je wensenlijst door op het hartje te klikken. Zo kan je vanaf 3 november gemakkelijk je voorkeuren doorgeven in je Mijn Eigen Huis account.

Ben je benieuwd naar de definitieve prijzen?

Naar de woningen

Inschrijfprocedure

Vanaf 3 november is de online inschrijving geopend. Vanaf die dag is het mogelijk om je voorkeuren door te geven in je Mijn Eigen Huis account om zo in aanmerking te komen voor een van de woningen of kavels. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Je voorkeuren kan je toevoegen, wijzigen of verwijderen tot 11 november 17.00 uur. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op jouw kans op een woning of kavel. Het maakt dus niet uit wanneer je je inschrijft tijdens de inschrijfperiode. Per toekomstig huishouden is er maximaal één inschrijving toegestaan. Na de inschrijfperiode wordt er geloot door de notaris.

Mijn Eigen Huis

Als je straks in aanmerking wilt komen voor een van de woningen in Elshof Zuid - de eilanden heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Daarmee kan je straks gemakkelijk je voorkeuren doorgeven, de verkoopdocumenten bekijken en pas je je gegevens aan. Als je een optie op een woning krijgt, zie je in jouw account de status staan. Ook geef je zelf aan hoe je jouw aankoop wilt doen: via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide.

Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Heb jij al een account? Naar Mijn Eigen Huis