Geniet van nieuwbouw in Anna Paulowna

29 april '19

In een nieuwbouwwoning is alles nieuw. De woning is goed geïsoleerd, duurzaam en je kunt het huis volledig naar je eigen hand zetten. Ontwerp je liever ook het huis helemaal zelf? Dat kan met de vrije kavels. De 31 woningen en 4 vrije kavels zijn nu in verkoop. 

Hoe deel jij de woning in?

Bovenaan dit bericht zie je de interieur impressie van een van de 2 onder 1 kapwoningen. De woning is ingericht naar de fantasie van de illustrator. Heb je extra inspiratie gekregen? Of zou jij straks juist de woning heel anders indelen? Om in aanmerking te kunnen komen voor deze woning kan je je nu inschrijven via het Mijn Eigen Huis.

Mijn Eigen Huis

Inschrijven tot 6 mei

De digitale inschrijving voor Elshof Zuid fase 2A is nu geopend. Je kunt je voorkeuren doorgeven. Wees er op tijd bij, want 6 mei 2019 om 17.00 uur sluit de inschrijving. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Bekijk dan het woningaanbod voor meer informatie.

Bekijk het aanbod

Verkoopdocumenten

Alle benodigde verkoopdocumenten staan nu online. Zowel voor de woningen als de kavels is alle informatie beschikbaar en te downloaden. Wil je meer weten over de afwerking van de woningen? Of ben je nieuwsgierig naar het handboek zelfbouw? Bekijk dan de verkoopdocumentatie.

Hoeveel kan ik lenen? Bekijk financiering
Vragen? Neem contact op