Woningen Elshof Zuid fase 5A online

23 april '24

Binnenkort gaan de woningen in Elshof Zuid fase 5A in verkoop. Onlangs kon je al de woningtypes bekijken. Nu zijn ook alle individuele bouwnummers te zien met hun kenmerken, definitieve prijzen en plattegronden. Daarnaast zie je de sfeerimpressies om een goed beeld te krijgen hoe deze nieuwe buurt eruit komt te zien. Voeg jouw favoriete woning alvast toe aan je wensenlijst en bereid je daarmee voor op de verkoop.

image alt

Bekijk en vergelijk alle woningen

Elshof Zuid is toegekomen aan een nieuwe buurt: fase 5. Deze fase wordt in 2 delen in verkoop gebracht. In fase 5A komen 28 nieuwbouwwoningen en deze zijn nu te bekijken op deze website. Er zijn hoek- en rijwoningen (compact), 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Leer de woningen kennen aan de hand van de beschrijving, bekijk de plattegrond, zie welke kenmerken de woning heeft en maak daarmee een weloverwogen keuze.

Met de vergelijken functie kan je verschillende woningen naast elkaar zetten en vergelijken. Heb jij jouw droomwoning gevonden? Klik dan op het hartje en voeg deze woning toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid voor het moment dat de woningen in verkoop gaan. 

Naar de woningen

Bekijk hieronder fase 5A in VR

Artikel gaat verder onder afbeelding.

Al een Mijn Eigen Huis account?

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere woningen in Elshof Zuid fase 5A, maar heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Zorg er dan voor dat je een persoonlijke Mijn Eigen Huis account aanmaakt. Dit account heb je nodig om je straks in te kunnen schrijven als de verkoop is gestart en om daadwerkelijk een woning te kunnen kopen.

In dit account kun je jouw favoriete woning(en) opslaan en tijdens de verkoop mag je maximaal 5 voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te kunnen komen. Bovendien vind je hier tijdens de verkoop alle relevante documenten van jouw favoriete bouwnummers bij elkaar.

Mijn Eigen Huis
Nog geen account? Alles over Mijn Eigen Huis
Meer weten? Bekijk alle woningen