Luxe wonen aan het water

30 november '21

In Elshof Zuid - de eilanden woon je luxe aan het water. Maar wat maakt de woningen nu zo luxe? Welke afwerking is er? Wat is bij de prijs inbegrepen? En waar kan je parkeren? Dat lees je in dit nieuwsartikel.

image alt

Sanitair van Villeroy & Boch

In alle woningen op de eilanden is het sanitair van Villeroy & Boch. De producten van Villeroy & Boch staan voor innovatie en design van uitzonderlijke kwaliteit. Dankzij hoge kwaliteitseisen en uitvoerige kwaliteitscontroles is het hoogste niveau een belofte. In zowel de badkamer als het separate toilet is de sanitair inbegrepen in de prijs. 

Ga jij voor een 2 onder 1 kapwoning of vrijstaande woning? Dan heb je zelfs standaard sanitaire toestellen uit de luxe lijn van Villeroy & Boch, dat er nóg een schepje bovenop doet.

image alt

Ontelbaar veel tegels

Vloertegels, wandtegels, kleine tegels, grote tegels, glans of mat. En dat in veel verschillende kleuren. Koop je een woning in Elshof Zuid - de eilanden dan heb je de keuze uit veel tegelwerk. Zowel in de badkamer als de toiletruimte van de woningen is het tegelwerk bij de prijs inbegrepen. Aannemer Kuin heeft een eigen showroom waar je uit maar liefst 8 (rijwoningen en semi-bungalows) tot wel 40 (2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen) verschillende tegelpanelen kunt kiezen. Elk paneel bestaat uit een vloertegel en een of meerdere wandtegels, met elk hun eigen specificaties. 

Ga je voor een klassiek kruisverband of toch voor een banenverband met meer karakter? De koperbegeleider helpt je bij het samenstellen van jouw natte ruimtes, zodat jij je badkamer en toilet helemaal naar eigen smaak kan inrichten. 

En nog meer luxe!

Verder zijn de volgende luxe pluspunten ook aanwezig als je een woning koopt in Elshof Zuid - de eilanden:

  • Parkeren voor de deur. Elke woning heeft minimaal 1 eigen parkeerplaats op eigen terrein.
  • Vlonder. De rijwoningen hebben standaard een vlonder. 
  • Warmtepomp en vloerverwarming. Elke woning heeft een individuele warmtepomp voor een duurzame verwarming.
  • Hardhouten buitenkozijnen. En stalen binnenkozijnen. Met garantie en politiekeurmerk.
  • Autoluw wonen. Doordat beide eilanden 1 toegangsweg hebben, komt er alleen bestemmingsverkeer. Rustig en veilig dus!

Verkoopdocumenten

Wil jij echt alles weten over de woning die je wilt aankopen? Bekijk dan de verkoopdocumenten bij jouw favoriete bouwnummer onder het kopje downloads. Hier zie je onder andere de Technische Omschrijving, met een gedetailleerd overzicht hoe de afwerking er standaard uit ziet in de woning. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om de woning verder naar wens aan te passen. De meest voorkomende meerwerkopties zie je terug in de meer- en minderwerklijsten.

Hoeveel kan ik lenen? Naar financiering
Alle verkoopdocumenten bekijken? Naar de woningen