Bouw Elshof Zuid 3B verloopt voorspoedig

21 maart '22

Aannemer Kuin is druk bezig met de bouw van de 26 woningen in Elshof Zuid in Anna Paulowna. Gelukkig hebben we geen strenge winter gehad en verloopt de bouw voorspoedig. Op de foto's van de aannemer is goed te zien hoeveel werk er verzet is de afgelopen periode. Kijk je mee?

Voortgang bouw

Op bijna alle woningen zijn de kappen geplaatst en de pannen gelegd. De kappen van de laatste bouwnummers worden op korte termijn geplaatst, waarna ook daar de pannen gelegd worden. Alle woningen staan momenteel in de steigers. Zo kunnen de bouwvakkers de ramen plaatsen en de metselaars veilig metselen op verdiepingshoogte. Als het metselwerk gereed is kan ook de voeger aan de slag. Aan de binnenkant van de woningen wordt ook al gewerkt. Hier zijn ze bezig met het opbouwen van de binnenwanden en van de eerste 6 woningen is de vloer gesmeerd. Als straks de woningen wind en waterdicht zijn kan de afbouwfase van de woningen starten. 

Prognose oplevering

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen schiet het al aardig op met de bouw van de woningen in Elshof Zuid. Nu dat er het een en ander te zien is op de bouwplaats wil je als koper natuurlijk bezichtigen. Het is op de bouwplaats niet veilig om zomaar rond te lopen of de woning te bezichtigen. Dit geldt voor werkdagen, maar ook wanneer er niet gewerkt wordt. Wanneer de woningen uit de steigers zijn en in de afbouwfase komen volgt er een uitnodiging voor de kijkmiddag. De prognose is op dit moment dat de woningen in het 3e kwartaal van 2022 worden opgeleverd.

Meer lezen over Elshof Zuid? Bekijk het nieuwsoverzicht
Vragen? Neem contact met ons op