Woningen en kavels fase 3A nu in verkoop!

19 mei '20

Het is zover: we zijn gestart met de verkoop van fase 3A in Elshof Zuid. Alle informatie over de woningen en kavels vind je vanaf nu online en kun je downloaden wanneer jou het uitkomt. Heb jij interesse in een woning of kavel in deze fase van Elshof Zuid in Anna Paulowna? Dan kun je nu online je voorkeur(en) doorgeven in je Mijn Eigen Huis-account.

Alle informatie staat klaar

Kijk op de pagina met verkoopdocumenten voor de tekeningen, afwerking, koperskeuzen, keukenopties, inschrijfvoorwaarden en nog veel meer over de woningen. Alle informatie over de bouwkavels is hier ook te vinden! Geef online je voorkeuren door in Mijn Eigen Huis.

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan nu snel aan, zodat je je (woning)voorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot dinsdag 26 mei 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Mijn Eigen Huis
image alt

Het aanbod van fase 3A

Fase 3A van Elshof Zuid bestaat uit 30 woningen in verschillende typen; 17 rij- en hoekwoningen, 2 semi-bungalows, 10 tweekappers en 1 unieke vrijstaande woning op een riante kavel. Daarnaast worden er 2 vrije kavels aangeboden, om je eigen droomhuis te realiseren. 
Heb je interesse in een van de woningen of kavels in fase 3A? Op de woningenpagina zie je alle beschikbare woningen, inclusief plattegronden. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete woning of kavel!

Bekijk het woningaanbod