Verkoop Elshof Zuid fase 2B is gestart!

12 september '19

Het is zover: de verkoop van fase 2B in Elshof Zuid is gestart. Vanaf nu vind je alle informatie over de woningen en kavels online en kun je deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Heb jij interesse in een woning of kavel in deze fase van Elshof Zuid in Anna Paulowna? Geef dan nu online je voorkeur(en) door in je Mijn Eigen Huis-account.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de pagina met verkoopdocumenten voor de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Alle informatie over de vrije kavels is hier ook te vinden!

Account aanmaken

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak er dan snel één aan, zodat je je (woning)voorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot maandag 23 september 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Mijn Eigen Huis

Loop binnen bij de makelaar

Toch liever even contact met de makelaar en een flyer ophalen? Geen probleem. Je kunt de flyer ook afhalen bij VLIEG Makelaars in Schagen of Van Lierop Adviesgroep in Breezand. Ook voor vragen over de woningen en kavels kun je terecht bij de makelaars.

Contact
image alt

Het aanbod van fase 2B

In fase 2B van Elshof Zuid komen 30 woningen in verschillende typen, rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en semi-bungalows. Bovendien worden er 7 vrije kavels aangeboden, om je eigen droomhuis te realiseren. Een groot deel van de woningen en kavels heeft de tuin op het zuidwesten en bovendien aan het water! 

Interesse in een woning of kavel in fase 2B van Elshof Zuid? Kijk bij het woningaanbod voor het aanbod en maak je keuze voor een woning of kavel!

Bekijk het woningaanbod