De uitslag is bekend

25 september '20

De reguliere inschrijving voor de woningen en kavels in Elshof Zuid fase 3B in Anna Paulowna is gesloten. Er zijn ruim 100 inschrijvingen binnen gekomen. De loting is verricht door Actus Notarissen en alle kandidaten hebben inmiddels bericht ontvangen of zij een woning of kavel toegewezen hebben gekregen (Heb je geen mail ontvangen? Check je Spambox). Daarnaast is de uitslag terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Hoe ziet het verdere proces er nu uit? Dat lees je in dit bericht. 

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning of kavel toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Maak een keuze of je een afspraak wilt met de makelaar of geef aan dat je voldoende informatie hebt om het online koopproces te starten. Je kunt zelf kiezen of je langs de makelaar wilt, alles thuis zelf wilt doen of een combinatie van beide. Aan jou de keuze!

Heb je een kavel toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met jou op voor een oriënterend gesprek. Gezien het feit dat de aankoop van een kavel anders verloopt dan van een woning, is het online kopen hier niet mogelijk.

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Je ontvangt automatisch bericht als je alsnog een optie toegewezen hebt gekregen. Op dit moment zijn er geen woningen of kavels beschikbaar. De actuele beschikbaarheid vind je op de pagina Woningen. 

Inschrijving gemist?

De inschrijving gemist? Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Is een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Is een woning onder optie? Dan kan je je inschrijven als reservekandidaat. Neem hiervoor contact met ons op. Als een van jouw favoriete woningen vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven. 

Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Zijn er woningen vrij? Bekijk de beschikbaarheid