Verkoop fase 2B gaat van start!

2 september '19

Het is zover: we gaan starten met de verkoop van fase 2B in Elshof Zuid in Anna Paulowna! Deze fase bestaat uit 30 woningen in verschillende typen en maar liefst 7 fraaie kavels om geheel naar eigen inzicht je droomhuis te realiseren. De verkoop, en online inschrijving, start op 12 september.

image alt

Online inschrijving

Op donderdag 12 september opent de online inschrijving van de 30 woningen en 7 vrije kavels in fase 2B van Elshof-Zuid, met verkoopprijzen vanaf €147.500. Vanaf dan vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis. Hier kun je dan direct jouw voorkeurswoning(en) of kavel(s) doorgeven (maximaal 5). De inschrijving sluit op 23 september om 17.00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Maak nu een account aan

Woningaanbod fase 2B

Het woningaanbod in fase 2B van Elshof Zuid is divers: er komen 30 woningen in verschillende typen, rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en semi-bungalows. Bovendien worden er 7 vrije kavels aangeboden, om je eigen droomhuis te realiseren. Een groot deel van de woningen en kavels heeft de tuin op het zuidwesten en bovendien aan het water! Hieronder alvast een indicatie van de verkoopprijzen, de definitieve prijzen per bouwnummer volgen binnenkort!

- Tussenwoningen vanaf: € 198.000 v.o.n.
- Hoekwoningen vanaf: € 220.000 v.o.n.
- Semi-bungalows vanaf: € 280.000 v.o.n.
- 2 onder 1 kapwoningen vanaf: € 295.000 v.o.n.
- Vrije kavels vanaf: € 147.500 v.o.n.

Interesse in een woning in fase 2B? Kijk bij het woningaanbod voor de woning of kavel van jouw voorkeur en klik op het hartje om deze toe te voegen aan je favorieten in Mijn Eigen Huis account.

Bekijk het woningaanbod
Hoe werkt het precies? Een woning kopen in fase 2B
Fase 2B: 30 woningen en 7 kavels Kies jouw favoriete woning of kavel