Startsein voor ontwikkeling nieuwe fase van Elshof Zuid

27 mei '16

Donderdag 26 mei jl. hebben BPD Ontwikkeling (ontwikkelingsmanager Peter van Oeveren) en de gemeente Hollands Kroon (wethouder Theo Groot) het contract ondertekend voor de ontwikkeling van de overige fases van het plan Elshof Zuid te Anna Paulowna.

Voor de ondertekening van het nieuwe contract is in overleg besloten dat de overige fases van de locatie Elshof Zuid, totaal nog circa 230 woningen in de komende 10 jaar, door BPD Ontwikkeling zelfstandig worden ontwikkeld.

Tot op heden is de v.o.f. Polderkamer (een combinatie van BPD Ontwikkeling BV en Woningstichting Wooncompagnie) verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van een aantal projecten in Anna Paulowna, te weten de Smidsweg, Kleine Sluis en fase 1a van Elshof Zuid. In fase 1a is het aandeel sociale woningbouw voor Elshof Zuid gerealiseerd, dit in combinatie met het woonzorggebouw van woonzorggroep SAMEN. Ook zijn de 1e 17 koopwoningen verkocht en 14 rijwoningen gerealiseerd van het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. De v.o.f. Polderkamer wordt, nadat fase 1a volledig is opgeleverd, eind 2016 ontbonden.

BPD is voornemens binnenkort te starten met de verkoop van 13 woningen (7 rijwoningen, 6 tweekappers en 2 kavels).

  Ligging van Elshof Zuid
  Bekijk het woningaanbod