Officiële start bouw fase 3A

28 januari '21

In december vorig jaar meldden we dat de bouw van de 30 woningen in fase 3A officieel doorging. Na het voltooien van de voorbereidende werkzaamheden is aannemingsbedrijf J. Th. Kuin BV onlangs officieel en feestelijk gestart met de bouw van de 30 woningen. 

Feestelijk moment

Normaal gesproken zijn bij de officiële start van de bouw ook de kopers aanwezig. Maar door corona liep dat allemaal anders en was dat op dat moment niet mogelijk. Op een later en beter moment zal aannemingsbedrijf J. Th. Kuin BV samen met de kopers dit feestelijke moment inhalen.

In de tussentijd houdt de aannemer de kopers op de hoogte over de voortgang van de bouw van hun woningen. En natuurlijk over het moment waarop de feestelijke start van de bouw zal worden ingehaald. 

Geïnteresseerd in een woning of kavel?

Eind vorig jaar startte de verkoop van fase 3B in de Elshof Zuid. De populaire wijk aan de westkant van Anna Pauwlona breidt gestaag uit. Fase 3B omvat 26 woningen en 2 vrije kavels. Kijk bij het woningaanbod of er (nog) een woning of een kavel vrij is. Is er een woning of kavel vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Wil jij op de reservelijst geplaatst worden? Neem dan contact met ons op.

  Bekijk het actuele aanbod
  Neem contact op