Stand van zaken Elshof Zuid fase 3A

30 juni '20

Ruim een maand na de toewijzing van de 30 woningen en 2 vrije kavels in Elshof Zuid fase 3A in Anna Paulowna zijn bijna de helft van de bouwnummers al verkocht. Veel andere kandidaten hebben een tekenafspraak staan om ook binnenkort hun woning aan te kopen. In dit bericht krijg je een update.

Bijna de helft al verkocht

Op het moment van schrijven van dit artikel hebben al 15 kopers de contracten getekend van hun nieuwe woning. Er staan nog eens 10 tekenafspraken ingepland en de overige woningen en kavels zijn onder optie. De komende periode zullen de huidige optanten een beslissing maken of zij over gaan tot koop. Daarmee zal er ook meer duidelijkheid komen voor de reservekandidaten. 

Reservekandidaten

Indien de huidige optanten afzien van een woning worden de volgende reservekandidaten van de lotingslijst benaderd. Zijn er geen reservekandidaten? Dan is de woning of kavel in de vrije verkoop. Er geldt dan: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Op de pagina woningen zie je de actuele status van de bouwnummers. Zie je een woning of kavel als vrij staan? Neem dan contact met ons op om een optie aan te vragen. 

Vragen? Neem contact op
Wat is de status van de bouwnummers? Bekijk de beschikbaarheid