Fase 2A in aantocht

27 februari '19

De voorbereidingen voor de verkoop van fase 2A van nieuwbouwwijk Elshof Zuid in Anna Paulowna zijn al ver gevorderd. Belangstellenden krijgen automatisch bericht zodra er nieuws is over de start van de verkoop. Fase 2A betreft 31 woningen en 4 kavels. In dit bericht lees je alvast wat meer over het aanbod.

Gasloze woningen

Elshof Zuid kenmerkt zicht door ruime woningen met een aansprekende architectuur in een dorpse en landelijke omgeving, nabij basisvoorzieningen. Winkels en horeca in het centrum van Anna Paulowna liggen op fietsafstand. Hier woon je ideaal met het gezin. Met een nieuwbouwwoning in Elshof Zuid woon je ook nog eens milieubewust! Alle woningen in deze fase zijn namelijk gasloos!

Rijwoningen in een dorps woonmilieu

De 15 rijwoningen in fase 2A staan voor zorgeloos en geborgen woongenot. De basisschool en de kinderopvang liggen direct naast de wijk. De rijwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 106 tot 118 m2. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping en er is een vrij indeelbare zolder. Er zijn 9 tussen- en 6 hoekwoningen in dit deelplan, met een losse berging in de tuin of een aangebouwde garage. Is dit jouw droomwoning? Favoriet dit type dan door op het hartje te klikken op de woningenpagina. Hoe je dat precies werkt, lees je hier.

Ruime 2 onder 1 kapwoningen

Van de 2 onder 1 kapwoningen worden er 16 gerealiseerd, waarvan 6 gelegen aan het water. De woningen passen in de wijk met een groen en waterrijk karakter. Favoriet je woningtype en blijf automatisch op de hoogte! Bekijk hier hoe dat precies werkt.

Ontwerp en bouw je eigen droomwoning

In fase 2A gaan 4 vrije kavels in verkoop. Heb jij altijd al gedroomd van het zelf (laten) ontwerpen en bouwen van je droomwoning? Dan is dit je kans! De kavels liggen met hun tuin aan het water. De kavelgroottes zijn met recht royaal te noemen. Ze zijn vanaf circa 557 tot maar liefst 1112 m2!

Hoe is de verbinding met de omgeving? Bekijk de bereikbaarheid
Meer weten? Bekijk het aanbod