Update Elshof Zuid fase 3A

19 augustus '20

Ook in de zomerperiode hebben diverse nieuwe kopers hun droomwoning aangekocht. Binnen 3 maanden is er al ruim 70% verkocht, wat een van de voorwaarden is om te starten met de bouw. Hoe zit het met de andere voorwaarden? En maak je nog kans op een woning als je nog geen woning hebt gekocht?

Opschortende voorwaarden

In korte tijd is 70% van de 30 woningen in Elshof Zuid fase 3A in Anna Paulowna verkocht. 70% voorverkoop is een van de opschortende voorwaarden, zoals deze is opgenomen in de aannemingsovereenkomsten van de kopers. Zodra alle opschortende voorwaarden zijn vervuld, kan de gunningsbrief (ook wel 'hoerabrief') worden verstuurd. Daarmee krijgt de aannemer officieel de opdracht om de woningen te bouwen. 

Bouwrijpe grond en vergunning

Het wachten is nu nog op het bouwrijp maken van de grond en het afgeven van een onherroepelijke omgevingsvergunning door de gemeente Hollands Kroon. Naar verwachting zijn beide in het najaar van 2020 gereed. Zodra alle opschortende voorwaarden zijn vervuld, ontvangen alle kopers de hoerabrief met meer informatie over de start van de bouw en wanneer zij naar de notaris kunnen voor de juridische levering van de grond.

Reservekandidaten

Op het moment van publiceren van dit artikel zijn de laatste 4 woningen en 2 kavels nog onder optie. Indien er een optant afziet van de woning, wordt de eerstvolgende kandidaat van de reservelijst benaderd. Zijn er geen reservekandidaten meer? Dan komt de woning of kavel in de vrije verkoop. In dat geval kan je direct een optie aanvragen bij het betreffende bouwnummer op de pagina woningen. Wil jij je nog aanmelden voor de reservelijst? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Nieuwe kans in fase 3B

De kandidaten die niet meer de mogelijkheid krijgen om een woning aan te kopen in fase 3A hebben een nieuwe kans in fase 3B. De woningen lijken in architectuur op die van fase 3A. Naar verwachting start de verkoop van deze 26 woningen en 2 bouwkavels in september 2020. Via onderstaande button lees je meer over de woningen en kavels van de nieuwe fase in Elshof Zuid.

Bellen, chatten of mailen? Neem contact op
De actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen