Hoeveel kost jouw droomhuis in fase 3A?

15 mei '20

Het is zover. De definitieve prijzen van de woningen en kavels van fase 3A in Elshof Zuid zijn bekend en op de website gepubliceerd. Wil jij graag wonen in Anna Paulowna? Bekijk dan nu voor welke koopsom jouw favoriete woning of kavel beschikbaar is!

image alt

Woningen in 3A

Elshof Zuid fase 3A heeft een divers woningaanbod. Er zijn diverse woningtypes, waardoor er voor elk wat wils is. De groene grasvelden zorgen voor een ruimtelijk opzet van de wijk. Droom jij er van om je eigen woning te ontwerpen en realiseren? Dat kan met de vrije kavels.

Vrij op naam
De bouwnummers zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Informatie bouwnummers
Op de woningenpagina zie je nu de individuele bouwnummers met hun kenmerken en prijzen. Daarnaast zie je de verkoopdocumenten, zoals de meer- en minderwerklijsten, technische omschrijvingen en de inschrijfvoorwaarden. Zie jij jouw droomwoning of -kavel? Klik op "houd mij op de hoogte" en je ontvangt automatisch een mail als de verkoop start op 19 mei.  

Bekijk de prijzen

Start verkoop 19 mei

Dinsdag 19 mei 2020 start de verkoop van Elshof Zuid fase 3A. Vanaf dan vind je de verkooppagina op de website en kun je in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis online jouw voorkeuren doorgeven. Nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dan nu snel een account aan via de button onderaan de pagina.

Welke woning of kavel heeft jouw voorkeur? Bekijk het aanbod in fase 3A
Jouw Mijn Eigen Huis-omgeving Maak nu een account aan