Nieuwe fase in Elshof Zuid

3 januari '24

Ben jij nog op zoek naar een woning Anna Paulowna of wil je binnen Elshof Zuid verhuizen? Goed nieuws! Er staat een nieuwe fase gepland. Deze nieuwe en tevens laatste fase 5 biedt jou de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 61 koopwoningen en 20 huurwoningen. De architectuur is stijlvol en sluit naadloos aan bij de omgeving. De buurt is bovendien groen en kindvriendelijk, waardoor het de ideale plek is voor gezinnen. Er is volop ruimte om openbaar te parkeren of op eigen percelen. Veel woningen hebben zelfs een prachtige achtertuin die aan het water grenst. Kortom, een comfortabele en ideale plek om te wonen.

De woningen in Elshof Zuid: fase 5

We zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen voor fase 5 en we kunnen nauwelijks wachten om dit nieuwe project met je te delen. De verkoop van de eerste woningen van deze fase staat gepland voor het 2e kwartaal van 2024. Fase 5 biedt een breed scala aan woningtypen, waaronder:

  • 32 stijlvolle hoek- en tussenwoningen
  • 12 charmante 2 onder 1 kapwoningen
  • 17 luxe vrijstaande woningen

En dat is nog niet alles! Er komen ook 20 huurwoningen. 

Interesse?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze nieuwe fase in Elshof Zuid? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief (als je dat nog niet had gedaan) en ontvang alle updates en informatie rechtstreeks in je inbox. Dat kun je doen door onderaan deze pagina je naam en mailadres achter te laten. Zodra er meer informatie bekend is, krijg je bericht én je hoort wanneer de verkoop start. 

Iets vragen? Neem contact op
Meer weten over de planning? Planning Elshof Zuid