Maak kennis met Elshof Zuid fase 5A

4 maart '24

Het is tijd voor Elshof Zuid fase 5A in Anna Paulowna. In deze fase komen rijwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen die mooi aansluiten bij de sfeer en stijl van deze nieuwe woonwijk. In totaal gaan er 29 woningen in deze deelfase in verkoop. Naar verwachting gaan de woningen in het 2e kwartaal van 2024 nog in verkoop! Ben jij nog op zoek naar een (nieuwbouw)woning?

image alt

Een fijne wijk om te wonen

Het is heerlijk wonen in Elshof Zuid, een fijne wijk in Anna Paulowna. De woningen liggen op een schiereiland. Daardoor liggen de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen met hun achtertuin aan het water. De tussenwoningen komen in verschillende varianten. Zo zijn er woningen met een langskap, maar ook met een tuitgevel, wat voor extra ruimte op de zolderverdieping zorgt. Bovendien hebben de tussenwoningen Compact een lagere koopsom, zodat deze beter bereikbaar zijn voor een bredere doelgroep. Hier gelden straks ook aanvullende voorwaarden voor. Daarover later meer.

De komende periode is er steeds meer informatie over Elshof Zuid fase 5A bekend. De eerste informatie van de woningtypes, zoals de kenmerken en de concept prijsbandbreedtes, staat nu op de pagina woningen. Heb jij interesse en wil je op de hoogte blijven van deze woningen? Abonneer je op de nieuwsbrief van deze fase door je gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype. Hoe eerder je dit doet, hoe groter je kans is op een woning. Wij houden je  vervolgens op de hoogte, zodra er nieuwe informatie is. 

Naar woningen
image alt

Financiële check

Een financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen in Elshof Zuid fase 5A. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we namelijk of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft als de verkoop is gestart. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw droomwoning in Elshof Zuid. Neem hiervoor contact op met een van de Rabobank adviseurs. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een financiële check bij de Rabobank. Je wordt dan uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam.

Financiële check aanvragen

Planning fase 5A

Zoals aangegeven zal er de komende periode steeds meer informatie beschikbaar zijn over Elshof Zuid fase 5A. Denk daarbij aan de individuele bouwnummers, de plattegronden, de definitieve prijzen en de datum dat de verkoop start. De voorlopige planning is dat de woningen in het 2e kwartaal van 2024 in verkoop gaan. Vervolgens is de start van de bouw afhankelijk van een aantal variabelen, waaronder de verkoopsnelheid. De prognose is dat de bouw in 2024 start. De bouwtijd is dan ruim een jaar. Dit is onder voorbehoud.

Veelgestelde vragen

Nog eens nalezen? De toewijzingsprocedure
Nieuwbouwwoning kopen? Lees meer over hoe je dat doet