Heb je al een Mijn Eigen Huis account?

9 september '19

Donderdag 12 september start de verkoop van fase 2B van Elshof Zuid. Heb jij interesse in een woning? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Nog geen account? Maak dit nu snel aan!

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een eigen Mijn Eigen Huis account is een must als je een woning wilt kopen in Elshof Zuid. Als de verkoop van de nieuwe fase start, schrijf je je in deze omgeving in voor het (de) bouwnummer(s) van jouw keuze. Ook staan alle verkoopstukken hier op 1 plek bij elkaar, zodat je ze makkelijk kunt downloaden. Je kunt overigens nú al jouw favoriete woningtype(n) in Elshof Zuid opslaan in jouw persoonlijke portal Mijn Eigen Huis. Door op het hartje bij het woningtype te klikken voeg je eenvoudig dát woningtype toe aan je persoonlijke account. Je ontvangt dan automatisch bericht zodra je je voorkeurswoningen (en/of kavels) kunt doorgeven.

Hoe maak ik een Mijn Eigen Huis account aan?

Je kunt op 2 manieren je Mijn Eigen Huis account aanmaken.

  1. Rechtsboven op de website van Elshof Zuid zie je een zwart icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete woningen toevoegen door op de hartje te klikken bij het woningtype. 

  2. Bij de afbeelding van de woningtypes in Elshof Zuid staat een hartje. Klik op het hartje bij jouw favoriete woning en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete woning toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan al je favoriete woningen bij elkaar.

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan. Je bent dan goed voorbereid voor de start verkoop van fase 2B!

Financiering

Een huis kopen is (vaak) de grootste aankoop van je leven. Het is dan ook van belang dat je je goed laat adviseren over de financiering van je huis. Past jouw droomwoning ook binnen je budget? Je kunt nu alvast zelf je hypotheek berekenen en een indicatie krijgen van wat je kunt lenen. Bereid je voor en doe de check.

Jouw huis financieren
Meer uitleg over Mijn Eigen Huis Maak nu je account aan
Wat is jouw droomhuis in Elshof Zuid? Bekijk het woningaanbod