Nieuw in Elshof Zuid: de eilanden

30 juni '21

Aan de zuidwestzijde van Anna Paulowna komt een wel heel bijzondere wijk: de eilanden. Een groen, waterrijk en sfeervol woongebied met 29 luxe woningen, allemaal gelegen aan het water. De naam zegt het al, want 2 (schier)eilanden vormen het decor voor deze prachtige nieuwe buurt. Dit is het slotstuk van Elshof Zuid. Hier worden dromen werkelijkheid!

image alt

Sfeervol en onderscheidend

De eilanden is het slotstuk van woongebied Elshof Zuid. Hier wordt al een tijdje gewoond en geleefd en dat voel je direct. De kinderen leven zich uit in de groene veldjes of de achtertuin met vriendjes uit de buurt. En dat terwijl jullie volop van de ruimte in en om het huis genieten. Een barbecue of borrel met vrienden terwijl de zon ondergaat, daar kun je wel aan wennen!

image alt

Een droomwoning voor iedereen

De 29 luxe woningen op riante kavels creëren een esthetisch straatbeeld. De wijk is straks 6 rijwoningen, 4 hoekwoningen, 10 tweekappers en 9 vrijstaande woningen rijk. Het worden stuk voor stuk prachtige, lichte woningen die garant staan voor veel woonplezier. Daarnaast liggen de woningen aan een doodlopende straat, waardoor het hier altijd autoluw is. Bekijk snel het woningaanbod, en ontdek wat het beste aansluit bij jouw wensen!

Naar de woningen

Planning

De komende periode worden de ontwerpen van de woningen in de eilanden verder uitgewerkt. De voorlopige planning is dat de woningen in het najaar van 2021 in verkoop gaan. Wil jij als eerste de nieuwsbrief ontvangen en zo op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de eilanden? Laat dan je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woning op de pagina woningen. Daarmee abonneer je je op de nieuwsbrief.

Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Meer weten? Naar de woningen