2 onder 1 kapwoning uitgelicht

20 december '19

80% van de woningen en kavels in Elshof Zuid fase 2B is inmiddels verkocht. In dit bericht lichten we de laatste woning uit: 2 onder 1 kapwoning bouwnummer 41. Wordt dit jouw woning in 2020?

image alt

Bouwnummer 41

De laatste beschikbare woning in Elshof Zuid fase 2B is bouwnummer 41. Althans, nu nog wel. Voor deze woning geldt "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". De woning heeft uitzicht over de groenvoorziening aan de overkant van de straat. De woning beschikt over een aangebouwde garage en heeft een tuin op het zuidwesten. Verdere kenmerken van deze woning:

  • Gasloos door middel van warmtepomp
  • Begane grond en 1e verdieping voorzien van vloerverwarming
  • Inclusief sanitair en tegelwerk, onderdelen van Sphinx en kranen van Grohe
  • €310.000 v.o.n. 

Bijkomend voordeel is dat de NHG-grens per 1 januari wordt verhoogd naar €310.000, waardoor deze woning straks ook in aanmerking komt voor NHG. Dit biedt meer zekerheid en vaak ook een lagere rente!

Meer over de woning

Liever zelf je droomwoning ontwerpen?

Ben je op zoek naar iets avontuurlijkers en wil je zelf meer vrijheid? Ontwerp en bouw dan je eigen droomwoning op een van de laatste vrije bouwkavels. De vrije kavels in deze fase hebben een perceeloppervlakte vanaf 414 m2. Voldoende ruimte dus voor al jouw wensen.

Lees meer over de kavels
Jouw vrije bouwnummer gevonden? Neem contact op
Welke bouwnummers zijn nog vrij? Bekijk de actuele beschikbaarheid