Kom binnen op de eilanden

17 september '21

Binnenkort gaan de 27 luxe woningen en 2 bouwkavels op de 2 (schier)eilanden in Elshof Zuid in verkoop. Na de bijzondere sfeerimpressies van dit waterrijke wijkje die we onlangs publiceerden, kun je vanaf nu bij elke woning (online) 'naar binnen kijken’. Van alle woningen zijn namelijk nu de woningplattegronden en de woning specifieke kenmerken beschikbaar.

image alt

Bekijk en vergelijk alle woningen

Tot nu toe kon je alleen maar zien welke 5 woningtypen we in deze allerlaatste fase van Elshof Zuid in verkoop gaan. Op deze bijzondere landelijke locatie, met veel water, een weids uitzicht en rust.

Maar vanaf nu kun je ook online ‘naar binnen kijken’ en de verschillende woningen (of bouwnummers) met elkaar vergelijken. En alvast een klein beetje in je hoofd gaan inrichten. Welke woning heeft jouw voorkeur? Wie krijgt welke kamer? Waar komt de bank en de eettafel?

Van elk bouwnummer is nu meer informatie beschikbaar: de plattegronden per verdieping, de kenmerken en een uitgebreide beschrijving. En natuurlijk de artist impressions. Dus kijk en vergelijk jouw droomwoningen! En voeg ze als favoriet toe aan je wensenlijstje. Dan ben je goed voorbereid als binnenkort de verkoop start.

Naar de woningen

Al een Mijn Eigen Huis-account?

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere droomwoningen in Elshof Zuid, maar heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Zorg er dan snel voor dat je een persoonlijke Eigen Huis-account aanmaakt. Dit account heb je nodig om je straks in te kunnen schrijven als de verkoop is gestart en om daadwerkelijk een woning  of kavel te kunnen kopen.

In dit account kun je jouw favoriete woningen of kavels opslaan en tijdens de verkoop maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Bovendien vind je hier tijdens de verkoop alle relevante documenten van jouw favoriete bouwnummers bij elkaar.

Maak je Mijn Eigen Huis-account aan
Nog geen account? Alles over Mijn Eigen Huis
Meer weten? Bekijk alle woningen