Bekijk de woningen op de kavelkaart

22 augustus '19

Fase 2B van de nieuwbouwwijk Elshof Zuid in Anna Paulowna krijgt vorm. Je vindt nu de interactieve kavelkaart van deze fase op de website. Hierop kun je nu alle woningen en vrije kavels bekijken. Kijk je met ons mee?

Overzicht van woningen en kavels

De interactieve kavelkaart geeft een overzicht van alle woningen en kavels in fase 2B van Elshof Zuid. Je ziet waar de woningen precies liggen en hoe ze gesitueerd zijn ten opzichte van elkaar, hoeveel woningen van een bepaald type er zijn en waar de ideale kavel ligt om jouw droomhuis te realiseren. Ook wordt de tuinligging ten opzichte van de zon in beeld gebracht (zie de Noordpijl bovenin). Wil je meer weten over een woningtype of kavel? Klik op het betreffende bouwnummer om alle details te bekijken.

Heb je al een account aangemaakt?

Fase 2B van Elshof Zuid bestaat uit 30 woningen in verschillende typen en 7 vrije kavels. Een groot deel van de 2 onder 1 kapwoningen en de kavels ligt met de tuin op het zuidwesten én aan het water. Iets voor jou? Om in aanmerking te komen voor een van de woningen in fase 2B heb je een Mijn Eigen Huis account nodig.

In jouw persoonlijke portal kun je je favoriete woningtype bewaren en je inschrijven voor een bouwnummer zodra de verkoop start. Ook komen hier de benodigde verkoopdocumenten beschikbaar. Maak dus nu een account aan en markeer de woning of kavel van jouw voorkeur als favoriet.

Heb je al een account? Lees meer over Mijn Eigen Huis
Bekijk het actuele woningaanbod 30 woningen en 7 vrije kavels