Inschrijving fase 2B gesloten

25 september '19

De reguliere inschrijving voor de woningen en kavels van Elshof-Zuid fase 2B is gesloten en de loting heeft plaats gevonden. Alle kandidaten hebben persoonlijk bericht ontvangen over de uitslag.

Woning toegewezen

Kandidaten die zijn ingeloot voor een bouwnummer, krijgen de mogelijkheid om hun optie te bevestigen in hun Mijn Eigen Huis account. Hier kunnen ze aangeven of ze direct online willen kopen (mogelijkheid alleen bij de woningen) of dat ze liever een persoonlijk gesprek willen bij de makelaar. Meer informatie over hoe het proces werkt, lees je op de pagina Woning kopen.

Naar Woning kopen

Geen woning

Kandidaten die in 1e instantie zijn uitgeloot, worden op een reservelijst geplaatst. Wanneer er een bouwnummer vrijkomt, wordt er opnieuw toegewezen. We benaderen dan de eerstvolgende kandidaat op de lijst, volgens de rangorde van de loting bij de notaris. Op de woningenpagina zie je de actuele beschikbaarheid. Is er een woning of kavel vrij? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Bekijk de beschikbaarheid

Inschrijving gemist?

Heb je de inschrijving gemist? Geen probleem. Je kunt je alsnog inschrijven als reservekandidaat. Neem hiervoor contact op met een van de makelaars. Als er een woning of kavel vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven. Is er een woning of kavel nu al beschikbaar? Dan kun je direct een optie aanvragen via de makelaar.

Wil je toch nog inschrijven? Neem contact op met de makelaar
Wat is de actuele beschikbaarheid? Naar het woningaanbod