Gelukkig 2022!

24 december '21

Wordt 2022 het jaar dat jouw woning (verder) wordt gebouwd? Of is 2022 het jaar waarin jij je droomwoning koopt?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022!

image alt

Fijne feestdagen!

Tijdens de feestdagen heeft BPD aangepaste openingstijden en op 1 januari 2022 zijn wij gesloten. Ook de aannemer geniet even van een welverdiende vakantie. Uiteraard staan wij in het nieuwe jaar weer op de gebruikelijke openingstijden klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig, gezond 2022!

image alt

Jouw droomwoning in 2022?

De meeste woningen van Elshof Zuid fase 3A en 3B zullen in 2022 worden opgeleverd aan de kopers. Na een periode van geduldig wachten, kunnen zij dan eindelijk verhuizen naar hun droomwoning. 

De verwachting is dat in 2022 ook de bouw start van de woningen in Elshof Zuid - de eilanden. De meeste kopers hebben inmiddels hun handtekening gezet onder de contracten en in 2022 zullen er nog meer kandidaat-kopers volgen. Binnenkort volgt er een nieuwsbericht over de stand van zaken.

Wil jij ook in 2022 een woning kopen? Bekijk de actuele beschikbaarheid op de pagina woningen. Is er een woning vrij? Dan kan je gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Voor woningen en kavels onder optie kan je jezelf aanmelden voor de reservelijst. Ga naar jouw favoriete bouwnummer, klik op de button en vul je gegevens aan. Wie weet koop jij wel je droomwoning aan het water. 

Naar woningen
Vragen? Neem contact op
Meer lezen over Elshof Zuid? Naar het nieuws