In aantocht: Elshof Zuid fase 3B

20 juli '20

Mooi nieuws vanuit Anna Paulowna! We zijn namelijk alweer bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe fase van Elshof Zuid. Benieuwd naar de woningen en kavels in deze fase? Je kunt nú bekijken hoe fase 3B eruit komt te zien. De woningtypes en impressies staan op de website.

image alt

Ruim opgezet met landelijke uitstraling

Fase 3B wordt een ruim opgezette wijk met ruime kavels, diepe achtertuinen en een landelijke uitstraling. Tussen fase 3A en 3B komt een groenvoorziening en in de architectuur wordt veel gebruik gemaakt van een hout-look. Fase 3B bestaat uit 26 woningen en 2 vrije kavels. Nieuw in deze fase is de '3 onder 1 kap semi-bungalow', verder komen er rij- en hoekwoningen, vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen. Alle woningen zijn uiteraard weer volledig gasloos. Benieuwd? Bekijk nu de impressies en informatie over de woningtypes en zie op de interactieve situatiekaart waar de woning van jouw keuze ligt in het plan!

Bekijk de woningen

Start verkoop naar verwachting in september

Naar verwachting start de verkoop van Elshof Zuid fase 3B in september 2020. Alle belangstellenden ontvangen via de nieuwsbrief bericht over de exacte datum. Tot die tijd komt er steeds meer informatie beschikbaar op de website, zoals de plattegronden per bouwnummer, de v.o.n.-prijzen en overige beelden van deze fase. 

Wil je op de hoogte blijven van fase 3B? Zorg dan dat je je gegevens achterlaat bij jouw favoriete woningtype in deze nieuwe fase. Als je bent ingelogd in je Mijn Eigen Huis account, dan hoef je hiervoor alleen op het hartje te klikken bij jouw favoriete woningtype op de woningenpagina. Je hoort dan als 1e het laatste nieuws over de verkoop.

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw? Lees het nieuwsbericht
Wat is de ligging van de woningen? Bekijk de woningen