Voorbereidingen fase 2B: voorlopig laatste fase!

23 juli '19

Fase 2A van Elshof Zuid is bijna uitverkocht: er is nog slechts één kavel beschikbaar. We zijn dan ook druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe fase van het nieuwbouwplan in Anna Paulowna. Fase 2B bestaat uit 30 woningen in verschillende typen en 7 ruime bouwkavels om je eigen droomhuis te realiseren! Iets voor jou? Bekijk het woningaanbod en schrijf je in als belangstellende voor fase 2B!

image alt

Woningen en kavels aan het water

Vrij wonen met landelijke rust. Dat is wonen in Elshof Zuid. Ook fase 2B is groen en ruim opgezet, met voldoende parkeerruimte, en veel woningen liggen aan het water. Bovendien heeft het merendeel van de woningen een ideale tuinligging op het zuidwesten! Net als in fase 2A worden alle woningen in deze fase gasloos opgeleverd. Nieuw in fase 2B zijn de semi-bungalows: zogenoemde 'levensloopbestendige' 2 onder 1 kapwoningen, met slaapkamer en de badkamer op de begane grond! 

Ga naar de woningen

Nog deze zomer in verkoop

We kunnen al snel starten met de verkoop van fase 2B, naar verwachting nog deze nazomer (begin september). Dit is tevens voorlopig de laatste fase van het plan. Pas volgend jaar komen er nieuwe fases in verkoop. Fase 2B betaat uit 30 woningen in verschillende typen: rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, semi-bungalows en 7 vrije kavels. Heb je interesse in een woning of kavel? Meld je dan nu snel aan als belangstellende, dan houden we je op de hoogte. Let op: als je je voor fase 2A hebt ingeschreven als belangstellende, is het belangrijk dit opnieuw te doen voor fase 2B! 

Mijn Eigen Huis account

Om straks in aanmerking te komen voor een woning in fase 2B van Elshof Zuid, heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. In de Mijn Eigen Huis omgeving zie je jouw favoriete woningen, verkoopstukken en alle andere benodigdheden om straks te kunnen inschrijven voor jouw droomwoning. Nog geen Mijn Eigen Huis account? Klik hieronder op de button om een account aan te maken.

Mijn Eigen Huis account aanmaken
Hoe koop ik een nieuwbouwwoning? Meer over woning kopen
Fase 2B: 30 woningen en 7 vrije kavels Bekijk het woningaanbod