Er zijn nog woningen beschikbaar!

21 juni '24

Wil jij ook wonen in deze sfeervolle en levendige wijk Elshof Zuid? De architectuur van de woningen is stijlvol en past perfect bij de omgeving. De buurt is groen en kindvriendelijk, waardoor het de ideale plek is voor gezinnen. Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van deze laatste woningen.

image alt

Tussenwoning

De fijne tussenwoningen in Elshof Zuid zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens lekker ruim. Zo geniet je van circa 114 m2 woonplezier en 3 slaapkamers. Eindelijk voor iedereen een eigen plek en misschien zelfs een thuiskantoor.  Daarnaast geniet je hier ‘s zomers van het buitenleven in de ruime achtertuin inclusief berging. Ja, dit is ‘m!

Ja! Ik wil een optie
image alt

2 Onder 1 kapwoning

Altijd al gedroomd van een 2 onder 1 kapwoning met een warme uitstraling? Dan is dit woningtype met oranjebruine gevelsteen in Elshof Zuid fase 5a echt wat voor jou. Met 132-147 m2 aan woonoppervlakte, een geschakelde berging van zo’n 19 m2 en de 13 meter diepe tuin op het noordwesten komen al je (woon)dromen uit. Heb je ook de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein gezien? Ja, dit is ‘m!

Ja! Ik wil een optie
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Welke woning kies je? Bekijk de woningen