Fase 3A in beeld

30 april '20

De eerste beelden van de 30 woningen in fase 3A in Anna Paulowna zijn gereed. Dat betekent dat je nu kunt zien hoe deze woningen er uit komen te zien. Bekijk de verschillende woningtypes en de unieke uitstraling van de woningen. Zo zorgen we er voor dat jij je een beter beeld kunt vormen van de woningen die binnenkort in verkoop gaan.

image alt

Binnenkort in verkoop

Elshof Zuid fase 3 gaat naar verwachting nog het 2e kwartaal van 2020 in verkoop. Alle belangstellenden worden op de hoogte gebracht via de nieuwsbrief over de exacte datum. Tot die tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de plattegronden, de prijzen en de overige beelden van deze fase. Op de woningenpagina zie je de eerste beelden en de informatie over de woningtypes. 

Ben jij benieuwd hoe de woningen er uit komen te zien?

Bekijk de woningen

Ook op de hoogte blijven van fase 3A?

Heb jij tot nu toe nieuwsberichten ontvangen over fase 1 en 2 en wil je ook op de hoogte blijven van fase 3 in Elshof Zuid? Let er dan op dat jij je gegevens achterlaat bij jouw favoriete woningtype in deze nieuwe fase. Ben je al ingelogd in je Mijn Eigen Huis account? Dan hoef je alleen maar even op het hartje te klikken bij jouw woningtype op de woningenpagina. Je hoort dan als eerste het laatste nieuws over de verkoop.

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw? Lees het nieuwsbericht
Wat is de ligging van de woningen? Bekijk de woningen