Elshof Zuid fase 3A binnenkort in verkoop

12 mei '20

Het is zover! De verkoop van de 30 woningen en 2 vrije kavels in Elshof Zuid fase 3A gaat beginnen. Op 19 mei 2020 start de online verkoop. In dit bericht lees je alles wat je moet weten om in aanmerking te kunnen komen voor een woning of kavel.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw favoriete woningtype(n) en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Heb jij nog geen account?

Maak een account aan
19 mei 2020

Start verkoop fase 3A

Op dinsdag 19 mei start de verkoop van de woningen in Elshof Zuid fase 3A. Alle belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van deze fase ontvangen hiervoor een persoonlijke e-mail.

Woningaanbod

In fase 3A van Elshof Zuid komen 17 rijwoningen, 2 semi-bungalows, 10 tweekappers, 1 vrijstaande woning en 2 vrije kavels. Wil jij nog eens alles rustig lezen over de woningen en kavels? Op de woningenpagina zie je de verschillende (woning)types van deze fase en hun kenmerken. Je ziet ook direct de plattegronden per verdieping en waar deze woningen in het plan staan. Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en je ontvangt straks de mail bij de start van de verkoop.

Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod