Kopers Elshof Zuid fase 2A

Voortgang Elshof Zuid fase 2A

6 juni '19

De eerste kandidaten hebben hun handtekening gezet onder het koopcontract van hun woning. Daarnaast zijn de eerste reserveringsovereenkomsten van de kavels getekend. In dit bericht lees je meer over het vervolg van fase 2A van Elshof Zuid in Anna Paulowna.

Blije kopers

Op de hoofdafbeelding van dit bericht zijn mevrouw Looijesteijn en de heer Van den Bosch gefotografeerd op het kantoor van Van Lierop Adviesgroep in Breezand. Zij zijn blije kopers van bouwnummer 52, een mooie hoekwoning.

Beschikbare bouwnummers

Wil jij ook wonen in de nieuwste wijk van Anna Paulowna? En droom jij van een groene en waterrijke omgeving, met veel voorzieningen op steenworpafstand? Dat kan! Er is nog nog één kavel beschikbaar. Hiervoor kan je je direct vrijblijvend een oriënterend gesprek inplannen bij de makelaar. Bekijk de woningenpagina voor de actuele beschikbaarheid.

Woningenpagina

Woning kopen

De optanten van de woningen in Elshof Zuid krijgen de mogelijkheid om zelf het gewenste verkoopproces te doorlopen: online of offline. Wil je meer weten over deze processen? Bekijk dan de pagina 'woning kopen'.

Woning kopen
Direct een gesprek aanvragen? Neem contact op
Welke woningen of kavels zijn nog beschikbaar? Bekijk het aanbod