Verkoop Elshof Zuid fase 2A gaat van start!

15 april '19

Wonen in een rustige omgeving, dat is Elshof Zuid. Deelfase 2A, met in totaal 31 woningen en 4 vrije kavels, gaat in verkoop op 25 april 2019. De digitale inschrijving wordt om 17.00 uur geopend en vanaf dat moment vind je alle verkoopdocumentatie op de website.

image alt

Inschrijven via Mijn Eigen Huis

Op donderdag 25 april om 17.00 start de inschrijving voor de 31 woningen en 4 vrije kavels van Elshof Zuid fase 2A in Anna Paulowna. Vanaf dat moment kan je (maximaal) vijf voorkeuren doorgeven in je Mijn Eigen Huis account. Nog geen account? Maak er dan een aan. Je ontvangt een e-mail zodra de inschrijving is gestart.

Mijn Eigen Huis
image alt

Woningaanbod

Wat heeft Elshof Zuid eigenlijk te bieden? Het aanbod is divers, er zijn tussen- en hoekwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrije kavels. Kies jij voor het gemak en de zekerheid van projectmatige nieuwbouw of ontwerp en bouw jij je eigen droomwoning op een vrij kavel? 'Favoriet' jouw type nu op de woningenpagina door op het hartje te klikken. 

Naar het aanbod

Verkoopprijzen

Onderstaand tref je alvast de 'vanaf-prijzen' voor de verschillende typen. Binnenkort volgen de definitieve prijzen per woning. 

  • Tussenwoningen vanaf € 192.500 v.o.n.
  • Hoekwoningen vanaf € 212.000 v.o.n.
  • 2 onder 1 kapwoning vanaf € 289.500,- v.o.n.
  • Vrije kavels vanaf € 190.000 v.o.n.

Weet jij al wat jouw budget is? Wellicht is het handig om een quick scan te doen om alvast inzicht te krijgen in jouw financiële mogelijkheden.

25 april in verkoop Bekijk het woningaanbod
Wat is mijn budget? Bekijk de lenentool