Hoeveel kost jouw droomhuis in fase 2B?

5 september '19

Het is zover. De definitieve prijzen van de woningen en kavels van fase 2B in Nes Noord zijn bekend en op de website gepubliceerd. Wil jij graag wonen in Nes Noord? Bekijk dan nu voor welke koopsom jouw favoriete woning of kavel beschikbaar is!

Bekijk de prijzen
image alt

Nieuw: semi-bungalows

In fase 2B van Elshof Zuid presenteren we een nieuw woningtype; de semi-bungalows! Deze zogeheten 'levensloopbestendige' 2 onder 1 kapwoningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Een ideale woning als je gelijkvloers wilt wonen met alle voorzieningen op de begane grond. We zetten de kenmerken van de semi-bungalow even voor je op een rij: 

- Ruime woonoppervlakte van circa 142 m2;
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- Tuingerichte keuken;
- 2 slaapkamers op de 1e verdieping;
- Bergzolder;
- Aangebouwde garage.

Van dit woningtype zijn er 6 beschikbaar in fase 2B, 4 daarvan hebben de tuin op het zuidwesten én aan het water! Iets voor jou?

Bekijk de semi-bungalows

Start verkoop 12 september

Donderdag 12 september start de verkoop van Elshof Zuid fase 2B. Vanaf dan vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis en kun je je online inschrijven voor jouw favoriete woning(en) of kavel(s). Nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dan nu snel een account aan via de button onderaan de pagina.

Welke woning of kavel heeft jouw voorkeur? Bekijk het aanbod in fase 2B
Jouw Mijn Eigen Huis-omgeving Maak nu een account aan