Onze projectmakelaars van Elshof Zuid

19 april '24

Binnenkort start de verkoop van de woningen van Elshof Zuid fase 5A. En dat betekent dat ook onze projectmakelaars in beeld komen, voor alle inhoudelijke vragen en informatie over de projecten en de woningen. We stellen hen daarom graag even kort voor.

Onze woningen kun je geheel online kopen. Maar mocht je toch behoefte hebben om hierover met een makelaar te spreken, dan is dat zéker mogelijk. De projectmakelaars stellen we daarom nu al graag even aan je voor. 

Persoonlijk adviesgesprek altijd mogelijk!

We hebben voor dit project twee lokale makelaarskantoren geselecteerd. De betrokken projectmakelaars weten door hun jarenlange ervaring als geen ander welke aspecten van belang zijn voordat je besluit om een nieuwbouwwoning te kopen.

Het kopen van een nieuwbouwwoning is toch iets anders dan het kopen van een bestaande woning. De keuze voor een persoonlijk adviesgesprek óf het volledige aankoopproces online te doorlopen, maak je zelf in je Mijn Eigen Huis-account nadat je de optie hebt geaccepteerd.

Kim Boontjes Makelaar & VLIEG Schagen

Namens makelaarskantoor Kim Boontjes Makelaar is Kim Boontjes het aanspreekpunt voor vragen en informatie over Elshof Zuid in Schagen.

Email: [email protected]
Telefoon: 06 - 11 79 99 61

Namens makelaarskantoor VLIEG Schagen zijn Job Kuperus en Alex Zörner het aanspreekpunt voor vragen en informatie over Elshof Zuid in Schagen.

Email: [email protected]
Telefoon: 0224 - 29 64 41

Kim Boontjes

Kim Boontjes Makelaar

Job Kuperus

Job Kuperus
  Neem contact met ons op
  De woningen van Elshof Zuid