De uitslag is bekend

29 mei '20

De reguliere inschrijving voor de 32 woningen en 2 vrije kavels in Elshof Zuid fase 3A is gesloten. De loting is verricht door de notaris en alle kandidaten hebben inmiddels bericht ontvangen of zij een bouwnummer toegewezen hebben gekregen. Hoe ziet het verdere proces er nu uit? Dat lees je in dit bericht. Daarnaast stellen we alvast de makelaars aan je voor.

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Maak een keuze of je een afspraak wilt bij de makelaar of geef aan dat je voldoende informatie hebt om het online koopproces te starten. De woning is een week voor jou gereserveerd. Je kunt zelf kiezen of je langs de makelaar wilt, alles thuis zelf wilt doen of een combinatie van beide. Aan jou de keuze!

Gezien de complexiteit vragen wij optanten bij de kavels om een afspraak in te plannen met de makelaar.

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Je ontvangt automatisch bericht als je alsnog een optie toegewezen hebt gekregen. Houd de woningenpagina in de gaten voor de overige bouwnummers. Is er een beschikbaar? Dat betekent dat er geen kandidaten meer voor dit bouwnummer zijn en je direct een optie kunt aanvragen.

Even voorstellen: de makelaars

Ben jij de gelukkige die een optie toegewezen heeft gekregen? Dan kan je er voor kiezen om op gesprek te gaan bij de makelaar. Het makelaarskantoor dat is aangesloten bij Elshof Zuid fase 3A is VLIEG Makelaars in Schagen. Daarnaast doet Kim Boontjes een gedeelte van de gesprekken op freelance basis. Beide stellen zich hieronder aan je voor.

image alt

VLIEG Makelaars Schagen

VLIEG Makelaars OG vestiging Schagen is ruim 45 jaar en actief in de gemeenten Hollands Kroon en Schagen.
Onze kracht: deskundigheid, kwaliteit, flexibiliteit maar bovenal: persoonlijke aandacht!

Teamwork! Daar draait het om bij VLIEG Makelaars. Met 10 vestigingen, verspreid door heel Noord-Holland en Flevoland en een veelzijdig dienstenpakket, zet ons team zich dagelijks volop in voor particulier en bedrijf.
VLIEG Makelaars Schagen is gevestigd aan de Handelsstraat 2, hartje centrum, op een prima bereikbare (zicht)locatie met gratis parkeren voor de deur.

Wij heten u van harte welkom, de koffie staat voor u klaar!

image alt

Kim Boontjes Makelaar

Makelaardij. Het is niet zomaar mijn vak, het is mijn passie. Al meer dan vijfentwintig jaar ben ik werkzaam als makelaar in de kop van Noord-Holland. Mijn scherpe blik, heldere visie en duidelijke en transparante communicatie maken mij een professionele en integere aan- en verkooppartner. Maar het gaat niet alleen om dat doel; het ver- of aankopen van een huis. Juist de weg er naar toe is belangrijk. Een huis kopen doe je immers niet zomaar. En zeker niet elke dag. Daarom kunnen mijn kopers en verkopers bouwen op mijn kennis, kunde én flexibiliteit. Ze kunnen me 24/7 bereiken. Dat geeft vertrouwen en houvast.
Mijn werkwijze? De mouwen opstropen en samen aan de slag om een huis te verkopen voor de juiste prijs, of juist dat ene droomhuis te vinden waar al zo lang naar wordt gezocht. Ik ben niet alleen een snelle prater, ook een snelle denker. Ik maak van problemen uitdagingen met een goed einde tot gevolg.
Als partner van het Bouwfonds herken ik mezelf in hun slagkracht en het verbinden van mensen. Dat deed ik al, dat doe ik nu en dat doe ik graag ook in de toekomst. Zorgen voor een thuis voor iedereen, dat is mijn doel. Kim Boontjes, aangenaam. Makelaar. Al vijfentwintig jaar.

Zijn er nog woningen vrij? Bekijk het aanbod
Meer lezen over het proces? Naar woning kopen