30 mei 2024

Datum start verkoop bekend

Op donderdag 30 mei 2024 om 10.00 uur start de verkoop van de woningen in Elshof Zuid fase 5A. Je kunt je tot donderdag 6 juni 10.00 uur inschrijven. Aan het einde van die dag is de toewijzing bekend.

Ben jij goed voorbereid op de verkoop?

16 mei '24

Zet donderdag 30 mei maar alvast in je agenda! Want dan gaat Elshof Zuid fase 5A in verkoop. Welke woning in deze nieuwe wijk in Anna Paulowna is jouw favoriet? Zet jouw favoriete bouwnummer alvast op je wensenlijst. Zo kan je ook makkelijk je voorkeuren doorgeven zodra de verkoop start. De verkoopdocumenten zijn nu beschikbaar als download bij de woningen. Wil je meer kans maken op een woning? Zorg dan dat je een financiële check laat doen.

image alt

Maak je wensenlijst

Elshof Zuid fase 5A is een van de laatste fasen van deze nieuwbouwwijk in Anna Paulowna. De individuele woningen van deze fase staan op de pagina woningen. Daar vind je de definitieve prijzen, de kenmerken en de sfeerplattegronden per bouwnummer. 

Via de vergelijkfunctie kan je de bouwnummers met elkaar vergelijken om zo een goede keuze te maken. Bekijk de verkoopdocumenten om meer te weten te komen over de afwerking van de woning of welke meerwerkopties er mogelijk zijn. Heb je een of meerdere woningen gevonden die voldoen aan je wensen? Voeg deze dan toe aan je wensenlijst door op het hartje te klikken. Zo ben je goed voorbereid als de verkoop start. 

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar de woningen
Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod