Bouwupdate: zonnige voortgang voor Elshof Zuid – de eilanden

15 september '22

De verbazingwekkende hoeveelheid zon in ons koude kikkerlandje heeft niet alleen een positieve invloed op het humeur van de gemiddelde Nederlander, óók de bouw van Elshof Zuid – de eilanden loopt mede door het mooie weer voorspoeding. Benieuwd naar de status van jouw toekomstige paleisje? Lees dan gauw door.

image alt

De huidige status; fundering is key

Je hebt het vast vaker gehoord: de fundering is key. En dat is dan ook precies waar aannemer Kuin druk mee bezig is geweest de afgelopen tijd. De funderingen zijn gestort en bij alle woningen zijn de vloeren voor de begane grond gelegd. Bouwnummer 26, 27 en 29 hebben zélfs al een eerste verdiepingsvloer, natuurlijk gebouwd boven op de begane grond wanden. Voor bouwnummer 21 tot en met 24 zijn ook de begane grond wanden gelijmd en worden momenteel de verdiepingsvloeren gelegd. Zo gaan we laagje voor laagje verder; de eerste verdieping zal muren krijgen, waarop vervolgens de zolder vloeren kunnen worden gelegd. Daarna wordt het pas echt leuk! Dan kan de aannemer namelijk beginnen met het stellen van de kozijnen en ook de metselaars zullen met hun werkzaamheden beginnen.

De bouwplaats mag niet bezocht worden!

Het is natuurlijk ontzettend verleidelijk om de voortgang te komen bekijken. Toch willen we je voor jouw eigen veiligheid én die van de werklieden verzoeken geen bezoekjes te brengen aan de bouwplaats. Dit geldt zowel voor werkdagen als de dagen waarop niet gewerkt wordt. Tegen de tijd dat de afbouwfase aanbreekt en het bouwterrein veilig te betreden is nodigen we je graag uit voor een kijkmiddag.

En nu? De prognose!

Momenteel staat de oplevering van de woningen gepland in het 3e kwartaal van 2023. Mochten onvoorziene zaken zich voordoen is het mogelijk dat hier verschuivingen in plaatsvinden. Zodra er iets verandert, stellen we je meteen op de hoogte. Ook wanneer de planning hetzelfde blijft, nemen we je natuurlijk mee in alle ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact op
Meer weten over de planning? Lees het hier