Bouwupdate 27 woningen Elshof Zuid - de eilanden

27 maart '23

Vorig jaar rond het tweede kwartaal is aannemer Kuin BV gestart met de bouw van de 27 woningen van Elshof Zuid - de eilanden. Nu bijna een jaar later komt de oplevering al in zicht. Wat is het snel gegaan! De aannemer heeft ons weer voorzien van een bouwupdate inclusief foto's. Kijk en lees je mee?

Voortgang op de bouwplaats

Vorig week is de kap van de laatste woning geplaatst. Zonder een dak immers geen huis. Na het plaatsen van de kappen kunnen de goten en het riool worden aangelegd, waarna de pannen en de nodige zonnepanelen worden gelegd. De aannemer begint daarna met het voegen van de buitenzijde van de woningen. Tevens wordt het isolatieglas aangebracht en zijn ze begonnen met het schilderen van de goten en kozijnen. Wanneer de steigers daarna verdwijnen krijg je meteen een heel ander beeld van de woningen. 

Afbouwfase binnenzijde gestart

De bouwnummers 29 tot en met 12 komen in de afbouwfase waarbij de meeste werkzaamheden binnen plaatsvinden. Bij deze woningen zijn de trappen geplaatst. Na het plaatsen van de trappen is het leidingwerk op de grond aangelegd zodat de cement dekvloeren gestort konden worden. Langzamerhand is de stukadoor bij de eerste woningen ook gestart met het stuken en spuiten van de wanden en plafonds.

En nu? De prognose!

Momenteel staat de oplevering van de woningen gepland vanaf juni 2023 met een doorloop van circa 2 woningen per week. Zodra er iets verandert, stellen we je meteen op de hoogte. Ook wanneer de planning hetzelfde blijft, nemen we je natuurlijk mee in alle ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact op
Meer weten over de planning? Lees het hier