Bouwupdate: Laatste loodjes Elshof Zuid 3B

28 juni '22

Het zijn met recht de laatste loodjes voor de 26 woningen van Elshof Zuid fase 3B. Aannemer Kuin heeft alle woningen aan de buitenkant zo goed als klaar en is binnen met de laatste afbouwwerkzaamheden bezig. Wat er nog op de planning staat voordat de kopers hun sleutel in ontvangst mogen nemen? Je leest het in deze zonnige bouwupdate inclusief dito foto's.

Uit de steigers!

Het uiteindelijke resultaat van alle bouwwerkzaamheden is nu perfect zichtbaar, want alle woningen zijn uit de steigers! Achter die prachtige gevels zijn inmiddels de trappen en binnenwanden inclusief leidingwerk geplaatst. Als binnenkort de stukadoor en de spackspuiter hun werkzaamheden ook hebben afgerond, is het de beurt aan de nutsbedrijven. Resteert voor de daaropvolgende afbouwfase onder andere nog:

  • Het afmonteren van diverse installaties;
  • het afhangen van de binnendeuren;
  • kitwerkzaamheden;
  • het plaatsen van de bergingen.

Gestart met de opleveringen

Een aantal nieuwe bewoners van Elshof Zuid hebben de sleutel van hun droomhuis al in ontvangst genomen. Wanneer alle woningen zijn opgeleverd, is nog niet met 100% zekerheid te zeggen omdat dat afhankelijk is van meerdere externe factoren waar de aannemer geen invloed op kan uitoefenen. Maar we gaan ervan uit dat als alles volgens planning verloopt, de laatste woningen in het 3e kwartaal van 2022 zijn opgeleverd.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Wil je iets weten? Bekijk de veel gestelde vragen