Bouwupdate Elshof Zuid

17 november '21

Altijd leuk, nieuws van de bouwplaats! De aannemer heeft weer een aantal foto’s kunnen schieten om de voortgang vast te leggen. En wat gaat het hard bij fase 3A! Met de bouw van fase 3B is ook al een flinke start gemaakt. Kijk zelf maar…

image alt

Fase 3A - 30 woningen

Ondanks dat de laatste update alweer een tijdje geleden is, betekent dat niet dat er geen werk is verzet op de bouwplaats. Bij een groot deel van de woningen zijn de dakpannen gelegd, is het metselwerk gereed en zijn de kozijnen aangebracht. Binnenkort start het schilderwerk buiten en kunnen de voeger en de glaszetter aan de slag met hun werkzaamheden.

Tot blok G (tot bouwnummer 20) zijn de trappen gesteld. De installateurs zijn bezig met het voorwerk, zodat daarna de cementdekvloeren gelegd worden tot en met blok B (t/m bouwnummer 10). De eerste woning zal waarschijnlijk in het 1e kwartaal van 2022 worden opgeleverd.

image alt

Fase 3B - 26 woningen

Het heeft de laatste tijd veel geregend en daardoor was het ook aardig nat op de bouwplaats, zoals je ook op de foto's kunt zien. Desondanks wordt er toch onverstoord doorgewerkt. Bij alle woningen zijn inmiddels de begane grondvloeren gelegd. De 1e verdiepingsvloeren zijn gelegd tot en met blok Q (bouwnummer 33 t/m 50) en bij blok L (33 t/m 37) en M (38) zijn de zoldervloeren al geplaatst.

De metselaar is gestart bij blok L (33 t/m 37) en werkt verder door richting blok U (57 en 58). Deze route is tevens de bouwrouting. De bouwrouting geeft de volgorde aan waar wordt gestart met de werkzaamheden en welke woningen daarop volgen. De prognose voor dit moment is dat de 1e woning wordt opgeleverd in het 3e van kwartaal 2022.

Meer lezen? Naar het nieuws
Vragen? Bel, chat of mail ons